POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Posne ruske kape -subarice

sastojci za jednu koru:
200gr. brasna
10 kasika secera
1 prasak za pecivo
2dcl. kisele vode
0,5dcl. ulja
2 pune kasike kakaa
fil:
500ml. sojinog mleka
200gr. secera
2 vanil secera
3 kasike gustina
3 kasike brasna
250gr. posnog margarina
glazura:
100gr. posne cokolade
3 kasike ulja
kokos za valjanje

U ciniju sipati sastojke za koru i sjediniti ih zicom za mucenje.Pleh(38x26) obloziti papirom,sipati smesu i staviti koru da se pece u prethodno zagrejanu rernu na 200C -15min.Na isti nacin napraviti jos jednu koru.Kada se kore ohlade,modlom za krofne(ili casom) izvaditi 48krugova.Za fil staviti 4dcl.mleka da provri sa secerom i vanil secerom.Sa ostatkom mleka(1dcl) izmutiti brasno i gustin,pa ih skuvati u vrijuce mleko.Kad se fil ohladi sjediniti ga sa umucenim margarinom,pa filovati kape.Na jedak krug staviti punu kasicicu fila,preklopiti sa drugim krugom,pa bocne strane premazati sa filom i uvaljati u kokos.Za glazuru otopiti cokoladu sa uljem pa na svaku kapu sipati po kasicicu.Ohladiti ih do sluzenja.Podelite recept na svoj fb vreme je posta mozda nekom zatreba.Recepte za najlepsa posna jela imate OVDE.
Recepte za najlepse posne kolace imate OVDE.Recepte za najlepsa posna predjela imate OVDE

Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept