POCETNA STRANA

Pogledaj i ovaj recept obavezno

POGLEDAJ RECEPT ZA PAPRIKU U PAVLACI NA BRZAKA

POGLEDAJTE KAKO SACUVATI MUSKATLE PREKO ZIME

ZAPRATITE KANAL DA PRATITE SLAVSKE RECEPTE

Podelite recept sa prijateljima

Translate ПРЕВОДАЧ Преведувач TŁUMACZ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

Farbanje jaja u lukovini sa travkama-najzdravija tehnika i najstarija i video recepti sa idejama za jaja



  





Danas su domacice izmislile mnoge nacine da farbaju jaja ali najstraija i najzdravija tehnika je u lukvini sa travama.Nabrati raznih listica, razlicitih oblika. Isjeci najlonsku carapu na komade 10x10 cm. Staviti listic na bijelo jaje, prekriti ga sa komadom carape, zategnuti carapu preko jajeta, zavrnuti carapu i zavezati cvrsto komadicem konca. Kada je pripremljeno ostatke carape odsjeci makazama.Sloziti trecinu lukovine na dno lonca, na nju poslagati 10 pripremljenih jaja, staviti drugu trecinu lukovine, ponovo sloziti jaja i pokriti sa ostatkom lukovine. 
Naliti hladnu vodu 4 prsta iznad lukovine, dodati sol  i sirce i staviti kuhati. sirce i sol sluze da jaja ne popucaju! Kada prokuva smaniti vatru i kuhati 15 minuta, iskljuciti vatru i ostaviti u lukovini pola sata.
VIDEO ZA JAJA U LUKOVINI SA GUMICAMA IMATE OVDE    

NIZE IMATE JOS METODA ZA JAJA KLIKER JAJA imate OVDE 













Poslije toga izvaditi jaja, staviti u hladnu vodu (da se lakse gule) i kada se ohlade makazama odrezati cvor od carape i ostaviti jaja da se osuse.Podelite recept na fb u secanje na stara vremena.
 KLIKER JAJA imate OVDE najlepsu i najlaksu i najbogatiju dekoraciju od salvete za uskrs imate OVDE ideje sa jajima za uskrsnji sto kao iz casopisa imate OVDE
Farbanje u lukovini sa gumicom imate OVDE ,FARBANJE SA KREP PAPIROM,DEKUPAZ I JOS NEKE imate OVDEE .Recept za dekupaz jaja imate OVDE a za mermerna jaja imate OVDE.Novi nacin za jaja u lukovini imate OVDE-Kako izbeliti jaja imate OVDE.Novu jednostavnu metodu za jaja da se klinci zabave sa vama imate OVDE-svetlucava jaja sa secerom imate OVDE
Najzdraviju metodu u lukovini na par nacina imate OVDE -Farbanje na pari imate OVDE
Par ideja sa lukovinom imate OVDE
USKRSNJU PLETENICU I ZECA OD TESTA IMATE OVDE 
















Pogledajte i recept za najlepsu salatu sa pecenim paprikama

procitaj i ovaj recept